Car Audio

Beter geluid in je voertuig met car audio

Voor al je car audio ben je bij AST aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring en het audio specialisme bij AST zijn wij altijd in staat om op basis van jouw wensen een passende oplossing te bieden.

Met persoonlijk contact beginnen we eerst je wensen te inventariseren. Wil je standaard of wil je echt maatwerk? Door de brede productkennis adviseren wij jou wat de beste keuze is om je wensen uit te laten komen.

Wij bieden onze klanten een gedegen advies, en de monteurs van AST bouwen alle producten kwalitatief hoogwaardig voor je in. Zij houden van Car Audio, dus weten hoe het moet klinken om jou als klant tevreden de deur uit te laten gaan.

Wat zijn Car Audio producten

  • Auto radio
  • Versterkers
  • Speakers
  • Subwoofers
  • Aansluitmateriaal
  • Dempingsmateriaal

Auto radio

Een goede auto radio geeft veel plezier tijdens de rit in je auto. Maar hoe kies je nou een goede auto radio? AST heeft een breed assortiment auto radio's van diverse A- merken zoals Pioneer, Kenwood en Alpine. Maar waar moet je op letten om een keuze te maken?

Laat AST je helpen bij het maken van de juiste keuze auto radio

Speakers

De belangrijkste eigenschap van een goede speaker is de klank. Maar waar let je op wanneer je speakers wilt vervangen in je auto?

Lees hier meer over speakers

Verbeterd geluid en meer Watt

Als je niet tevreden bent met het geluid van je autoradio dan kan een versterker dit met grote mate verbeteren.

Lees hier meer over versterkers

Met een subwoofer het optimale geluid

Wanneer je een versterker hebt aangeschaft maar nog steeds de lage tonen mist dan is een subwoofer de uitkomst voor het optimale geluid.