Werkplaats

Vakopgeleide mensen

Onze monteurs beschikken over de kennis, de producten en de mogelijkheden om iedere auto de persoonlijke looks te geven waar jij als klant om vraagt. Daarbij kan je denken aan de laatste technische snufjes, maar ook aan onderhoud en reparaties behoren tot de mogelijkheden. AST biedt totaaloplossingen aan garagebedrijven, camperspecialisten, fleetowners, transportbedrijven en individuele bezitters van auto’s vrachtwagens en bestelbussen.

Goedgekeurd CM/TNO inbouwcenter
AST is een goedgekeurd CM/TNO inbouwcenter. Dat betekent dat het bedrijf gecertificeerd is voor de inbouw van, door verzekeraars goedgekeurde, alarm- voertuigvolgsystemen en startonderbrekers.

Wij hebben alles in huis om het gehele traject te verzorgen van advies, verkoop tot inbouw, reparatie/ onderhoud en after sales.

Bij iedere vestiging

Iedere vestiging van AST beschikt over een eigen werkplaats. In deze werkplaats zorgen wij ervoor dat je op je wenken wordt bediend, zodat jij met een gerust hart je auto achterlaat en met een enthousiast gevoel je voertuig weer komt ophalen om het eindresultaat te bekijken.

Reparatie op locatie

Wij bij AST begrijpen dat je niet alle tijd van de wereld hebt om je auto speciaal naar een van onze vestigingen te komen brengen, om daar een aantal uur te wachten. Wij beseffen dat je tijd ontzettend kostbaar is. Daarom zijn onze monteurs beschikbaar om vanuit onze vestigingen door heel Nederland te reizen, om bij jou op locatie de inbouw-werkzaamheden uit te voeren. Zo kan onze monteur bij je langskomen op het werk of bij je thuis om vanaf daar bezig te gaan met de werkzaamheden.