Audio upgrades

Beter geluid en meer beleving?

Met een audio upgrade van AST Automotive krijg je een speciaal geluidssysteem op maat. Iedere auto is anders, zo heeft iedere auto een andere head-unit met specifieke klank karakteristieken, de deurpanelen zijn anders en het formaat van de speakers welke daarin passen. Daarom hebben wij voor veel auto’s een auto-specifieke audio upgrade ontworpen. Staat uw auto hier niet tussen? Geen probleem, wij maken graag speciaal voor jou een unieke audio upgrade op maat.

Waarom Audio Upgrade bij AST

  • Beter geluid en meer beleving in jouw voertuig
  • Advies op maat en veel mogelijkheden
  • Voldoet aan jouw eigen wensen
  • Alles naar eigen smaak afgesteld
  • Eigen werkplaats met professionele monteurs
Krijg advies van onze experts

Selecteer je merk

Selecteer je merk

Wat je van AST verwachten mag

Je mist beleving in je auto als muziekliefhebber. Dan ben je bij AST aan het goede adres. Door jarenlange ervaring kunnen we samen met jou zoeken naar de juiste upgrade voor in jouw auto. Voor elke budget stellen wij een pakket samen en zorgen dat het met de grootste zorg geïnstalleerd en afgesteld wordt.

Selecteer je merk

Geluid verbeteren? Laat je voertuig isoleren of dempen

Om het geluid in je voertuig te verbeteren heeft AST een oplossing, namelijk je auto dempen. Maar ook als je last hebt van rijgeluid of andere omgevingsgeluiden tijdens het rijden. Dan is het oplossing om je voertuig te laten isoleren. Dit geldt niet alleen voor auto's maar ook voor campers is dit een mooie oplossing! Ontdreunen, isoleren en absorberen zijn de drie stappen die we bij AST volgen om tot de juiste isolatie te komen die je wenst.

Lees hier meer over het isoleren van je voertuig