Audio upgrades

Beter geluid en meer beleving?

Af-fabriek laat audio nogal eens te wensen over in je auto. Het geluid is niet helder, dynamisch of je mist een goede bass.
Als muziekliefhebber mis je goede geluidskwaliteit en beleving als je onderweg bent. AST heeft voor elke auto en voor elke budget een audio upgrade. Selecteer je merk en zie wat wij voor je te bieden hebben. Zit je merk er niet bij? Geen probleem, wij stellen graag voor jou het juiste pakket samen om in je auto te installeren!

Waarom Audio Upgrade bij AST

  • Beter geluid en meer beleving in jouw voertuig
  • Advies op maat en veel mogelijkheden
  • Voldoet aan jouw eigen wensen
  • Alles naar eigen smaak afgesteld
  • Eigen werkplaats met professionele monteurs
Krijg advies van onze experts

Selecteer je merk

Wat je van AST verwachten mag

Je mist beleving in je auto als muziekliefhebber. Dan ben je bij AST aan het goede adres. Door jarenlange ervaring kunnen we samen met jou zoeken naar de juiste upgrade voor in jouw auto. Voor elke budget stellen wij een pakket samen en zorgen dat het met de grootste zorg geïnstalleerd en afgesteld wordt.

Geluid verbeteren? Laat je voertuig isoleren of dempen

Om het geluid in je voertuig te verbeteren heeft AST een oplossing, namelijk je auto dempen. Maar ook als je last hebt van rijgeluid of andere omgevingsgeluiden tijdens het rijden. Dan is het oplossing om je voertuig te laten isoleren. Dit geldt niet alleen voor auto's maar ook voor campers is dit een mooie oplossing! Ontdreunen, isoleren en absorberen zijn de drie stappen die we bij AST volgen om tot de juiste isolatie te komen die je wenst.

Lees hier meer over het isoleren van je voertuig