Betere geluidskwaliteit en meer vermogen

Verbeterd geluid en meer Watt

Als je niet tevreden bent met het geluid van je autoradio, dan kan een versterker dit met grote mate verbeteren. Je autoradio heeft een bepaald vermogen, bijvoorbeeld 4 x 25 watt. Dit zou inhouden dat je een vermogen behaald van 100 watt, maar in de praktijk is dit niet het geval. Je luistert naar een mooi nummer, zet je radio harder en het geluid vervormd. Tijd voor een versterker!

Voordelen versterker in je auto

  • Minder vervorming
  • Meer vermogen in je geluid
  • Verbeterde geluidskwaliteit

Kanalen

Bij de aanschaf van een versterker zie je vaak een aantal kanalen staan. Dit geeft aan hoeveel speakers er op de versterker aangesloten kunnen worden. Meest gangbaar zijn versterkers met 1, 2 of 4 kanalen. Bij 2 of 4 kanalen kunnen dus 2 of 4 luidsprekers aangesloten worden. Een versterker met 1 kanaal wordt ook wel mono versterker genoemd. Een mono versterker is om een subwoofer op aan te sluiten.

Advies en monteren versterker

Welk geluid wil je bereiken met je audio? Bij AST hebben we jarenlange ervaring en de juiste kennis om je te adviseren over het juiste geluid en de daarbij behorende juiste versterker voor jouw wensen. Wil je zelf de versterker inbouwen? Dan helpen we je ook met de juiste aansluitmaterialen.
De monteurs van AST helpen je ook graag met het inbouwen van je versterker. De inbouw wordt uitgevoerd met de hoogste zorgvuldigheid en respect voor de originele uitstraling van het interieur. Ook af-fabriek installaties kunnen aanzienlijk verbeterd worden door middel van een versterker.

Subwoofer voor het optimale geluid

Wanneer je een versterker hebt aangeschaft maar nog steeds de lage tonen mist dan is een subwoofer de uitkomst voor het optimale geluid.

Welke subwoofer past bij mij? Klik hier voor meer informatie