Camper & Caravan

Leukste periode van het jaar

De vakantieperiode betekent eindelijk tijd voor ontspanning na een lang intensief werkjaar.. Bij AST kunnen wij je voorzien van allerlei gemakken waardoor je zowel in de zomer als in de winter comfortabel van je vakantie kan genieten.

Voordelen van onze accessoires:

  • Verschillende soorten accessoires in ons assortiment
  • Zorgeloos de weg op met ons camerasysteem voor je caravan of camper
  • Je favoriete serie volgen doormiddel van de TV-schotels van AST
  • Je telefoon gemakkelijk opladen door onze omvormers

Wij kunnen uw camper of caravan voorzien van de laatste accessoires:

Koelboxen

Bij AST verkopen wij de koelboxen van de merken Dometic en WAECO. Deze zijn eenvoudig te vervoeren. Daarnaast zijn ze leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Door meerdere koeltechnieken zorgt de koelbox ervoor dat alles onderweg vers van smaak en koel blijft. Onze montageservice helpt je graag bij de installatie van een koelbox.

Koelkast

Ook kunnen wij van dienst zijn bij het installeren van een koelkast in uw camper of caravan. Deze koelkast heeft, net zoals de koelkast thuis, de beschikking over verschillende functies. Zo kunnen de ijsjes bewaard worden in het vriesvak en kunnen de broodjes bewaard worden in het koelvak. De geruisloze absorptiekoelkasten van Dometic werken op elektriciteit en gas. Daarnaast hebben wij van het merk WAECO ook compressorkoelkasten die ,ook bij hoge buitentemperaturen, uitstekende prestaties leveren.

Camerasysteem

Rijden met een camper of met een caravan is wel iets anders dan met de auto rijden. Er komt meer concentratie bij kijken en vaak ligt je snelheid een stuk lager met een caravan achter je auto. Zie je jezelf met camper of caravan al door krappe bochten in de bergen van Oostenrijk rijden? Inderdaad, daar komt best wat spanning bij kijken. Daarom is er bij AST ook de mogelijkheid om een camerasysteem te laten installeren op je camper of caravan. Zo heb je op elk moment van de rit de mogelijkheid om de situatie om je heen te bekijken.

TV en Schotels

Onder het genot van een hapje en een drankje je favoriete serie volgen op vakantie? Ook dat kan vanaf je camper of caravan. Met een televisieschotel mis je geen moment. Zowel de tv schotel als de installatie kunnen wij installeren op je caravan, camper of zelfs touringcar.

Omvormers

Deze apparaten zijn erg handig wanneer je aan het rijden bent, maar toch gebruik wil maken van apparatuur die normaal gesproken aangesloten is op 230 volt. Met een omvormer kun je deze apparaten tijdens het rijden blijven gebruiken. De omvormer zorgt ervoor dat de 12 of 24 Volt gelijkspanning van de accu gelijk kom te staan met de 230 Volt waarop je het apparaat gebruikt. Veel elektrische apparaten, zoals een telefoonoplader, kun je zo tijdens het rijden blijven gebruiken.