Fietsendrager

Onze fietsendragers

Wil je een fietsendrager kopen? Dan ben je bij AST aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment fietsendragers, maar ook accessoires zoals oprijgoten, tassen of verloopstekkers.
Heb je nog geen trekhaak, maar wil je wel een fietsendrager? We hebben fietsendragers in het assortiment waarvoor geen trekhaak nodig is. Maar we kunnen ook een trekhaak monteren.

Verschillende soorten fietsendragers

  • Fietsendrager op trekhaak
  • Dak fietsendrager
  • Achterklep fietsendrager

Selecteer het soort fietsendrager waar je naar op zoek bent

Meer over fietsendragers voor e-bikes

Elektrische fietsen wegen al snel 22 tot wel 30 kilo, en dan heb je voor het vervoeren van 2 elektrische fietsen een draaggewicht van 60 kilo. Niet elke fietsendragers kunnen dit dragen. De fietsendrager op het dak is helemaal niet geschikt, en voor de fietsendrager op de achterklep zijn er weinig varianten mogelijk.

Ook niet elke fietsendrager op de trekhaak is geschikt voor elektrische fietsen. Let hier goed op bij de aanschaf, bij AST weten ze precies welke fietsendrager je hiervoor kunt gebruiken. Is de drager wel geschikt voor de zogenoemde E-bikes, dan is een oprijgoot geen overbodige luxe. Hierdoor zet je makkelijk de fietsen op de drager zonder veel inspanning.

AST heeft alle soorten fietsendragers in het assortiment, en kan jou goed adviseren welk fietsendrager voor het beste is om aan te schaffen. Daarnaast is er een groot assortiment accessoires zoals oprijgoten, opbergtassen, adapters voor extra fietsen en opbergsystemen voor de fietsendrager.
AST heeft ook extra onderdelen van alle Thule fietsendragers. Is er iets kapot aan je fietsendrager, dan kun je bij AST deze onderdelen apart kopen, origineel van Thule.