Fietsendragers

Onze fietsendragers

Wil je een fietsendrager kopen maar kun je door het vele aanbod geen keuze maken? Dan ben je bij AST aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment fietsendragers, maar ook vele accessoires zoals oprijgoten, tassen en verloopstekkers.

Heb je geen trekhaak, maar wil je wel een fietsendrager? Wij hebben ook fietsendragers in het assortiment waar je geen trekhaak voor nodig bent. Maar we kunnen natuurlijk ook een trekhaak voor je monteren.

Verschillende soorten fietsendragers

  • Fietsendrager op trekhaak
  • Dak fietsendrager
  • Achterklep fietsendrager

Selecteer het soort fietsendrager waar je naar op zoek bent

Selecteer het soort fietsendrager waar je naar op zoek bent

Fietsendragers voor e-bikes

Elektrische fietsen zijn zwaarder dan normale fietsen. Een fietsendrager voor elektrische fietsen moet sterk genoeg zijn om dat extra gewicht te kunnen dragen. Veel fietsendragers zijn daarom niet geschikt om elektrische fietsen mee te vervoeren en zouden bezwijken onder het gewicht.

Bij AST kun je terecht voor alle soorten fietsendragers en adviseren wij jou graag welke fietsendrager je het beste kan aanschaffen. Naast een breed assortiment aan fietsendragers hebben wij ook veel accessoires zoals oprijgoten, opbergtassen, adapters en andere opbergsystemen. Heeft u een onderdeel kapot van uw eigen fietsendrager? Kom bij ons langs, dan kijken we samen of wij het juiste onderdeel voor u kunnen bestellen.