Achteruitrijcamera

Onze achteruitrijcamera's

Ervaar het gemak van een camerasysteem in je auto, camper of bus. Daarnaast is het bewezen dat het jaarlijks duizend ongelukken helpt voorkomen. je hebt als bestuurder meer en beter zicht op de weg achter je, en je ziet dat paaltje of de kinderen die de weg op rennen ineens wel. AST heeft voor alle voertuigen een passende camera oplossing. Een camerasysteem op je voertuig zorgt voor extra veiligheid en gemak tijdens het rijden en parkeren. Daarnaast is de investering van een camerasysteem vaak goedkoper dan de te repareren schade welke ontstaan is door fout parkeren zonder camera. AST heeft diverse soorten camerasystemen voor diverse toepassingen. Denkend aan de standaard camera aan de voor of achterzijde van de auto. Maar daarnaast hebben we ook de camerasystemen voor speciale voertuigen zoals vrachtwagens of werkvoertuigen. Deze camerasystemen hebben vaak zwaardere eisen wat betreft de behuizing.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een achteruitrijcamera?

  • Nachtzicht
  • Kijkhoek van de cameralens
  • Stof en waterdichtheid
  • Microfoon
  • Beeldspiegeling
  • Plaatsing en behuizing

Onze verschillende soorten achteruitrijcamera's

Universele camera Derde remlicht camera Heavy duty camera 360 graden camera
Universele camera Derde remlicht camera Heavy duty camera 360 graden camera

Universele camera

Je wilt een camera laten monteren, dan ben je bij AST aan het juiste adres!

Oplossingen voor de schermen

Naast de camera's hebben we bij AST ook diverse oplossingen voor de schermen. Heeft je voertuig al een autoradio met scherm dan kunnen we vaak met een interface zorgen dat het camerabeeld op je bestaande systeem komt.

Losse schermen

Heb je geen scherm in je voertuig dan hebben we hier losse schermen voor.

Universele camera

Meer informatie

Derde remlicht camera

Met een bedrijfsauto of bus is een achteruitrijcamera geen overbodige luxe, maar meer een pré.

Meer zicht

Door de laadruimte mis je het zicht met de binnenspiegel. Door een camera te plaatsen zie je goed wat er achter de bedrijfsauto gebeurt.

Camera in het derde remlicht

AST heeft voor diverse voertuigen ook een achteruitrijcamera welke is weggewerkt in het derde remlicht. Wanneer er een radio met scherm in het voertuig zit dan kan de camera middels een interface aangesloten worden op het huidige systeem. Anders is het mogelijk om los beeldscherm te monteren op de achteruitrijcamera.

Derde remlicht camera

Meer informatie

Heavy duty camera

Op voertuigen als kranen, vrachtwagens of graafmachines is een camera handig, maar moet wel voldoen aan bepaalde zware eisen.

Speciale heavy-dutycamerasysteem

AST heeft in haar assortiment speciale heavy-dutycamerasystemen met robuuste dichte aluminium behuizing met geïntegreerde verwarming, niet-verblindend nachtzicht en gecertificeerd voor professioneel gebruik.

Optimale veiligheid

Enkele camera's hebben een diagonale beeldhoek van 120 graden voor optimale veiligheid tijdens het rijden.

Heavy duty camera

Meer informatie

360 graden camera

Met een zogenaamde 360 graden camera wordt het dagelijks leven voor professionele chauffeurs maar ook campereigenaren een stuks makkelijker.

Helicopter-view

Door vier 180 graden groothoekcamera's, gemonteerd aan de voorzijde, achterzijde en beide zijkanten krijg je een helicopter-view waarbij je alles in de gaten kan houden.

Advies

AST kan u adviseren over deze systemen en het professioneel voor u inbouwen.

360 graden camera

Meer informatie

Wil je meer informatie?

Wij bellen alleen als we aanvullende vragen hebben U hoort van ons binnen 24 uur