Beeld en geluid

Wat hebben wij te bieden?

Veel Nederlanders gaan in de zomer met hun camper of caravan op pad. Om het zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AST diverse opties te bieden op het gebied van beeld en geluid.

Opties voor beeld en geluid

  • Televisie
  • Speakers
  • Schotels

Bekijk onze mogelijkheden op het gebied van beeld en geluid

Televisie Speakers Schotels
Televisie Speakers Schotels

Televisie

AST biedt de beste kwaliteit televisies voor in je camper. Wij bieden de moderne LG televisies aan. Deze monteren onze vakmensen in jouw camper voor optimaal resultaat. Zelfs een uitgeschakelde LG TV is dankzij het strakke en stijlvolle ontwerp het bekijken waard. Maar met een druk op de afstandsbediening wordt alles nog beter: sta versteld van de superieure beeldkwaliteit en mogelijkheden van de LG Tv’s.

Televisie

Meer informatie

Speakers

Natuurlijk kan een goede speaker niet ontbreken in jouw camper. Gelukkig biedt AST hierin de beste merken voor de beste kwaliteit en van elke prijsklasse. Zo hebben wij speakers van Alpine, Gladen, Kenwood en Audison. Naast deze goede kwaliteit leveren wij ook nog eens topservice. Wij kunnen namelijk ook deze speakers inbouwen in jouw camper zodat je zeker weet dat je het beste uit het product haalt.

Schotels

Een satellietschotel is natuurlijk niet meer te missen in je camper. Want zonder een goede satellietschotel kun je natuurlijk geen televisie kijken. Hierin biedt AST de satellietschotels van BM-SAT. BM-SAT levert de beste satellietschotels zodat je altijd ontvangst hebt in je camper, waar je ook bent! Daarnaast levert AST ook de bijbehorende service en monteren we de satelliet zelf op uw camper.

Schotels

incl. BTW

Meer informatie

Wil je meer informatie?

Wij bellen alleen als we aanvullende vragen hebben U hoort van ons binnen 24 uur