Voor onze vestiging in Vriezenveen zoeken wij een gedreven verkoop topper voor onze winkel!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jezelf je verantwoording neemt met het uitvoeren van je taken? Dan zul je merken dat AST Vriezenveen een aantrekkelijke werkgever is. Als je voor ons werkt, heb je meer dan alleen een baan. Met jouw vaardigheden en ideeën heb je de mogelijkheid om het verschil te maken.

Wij zoeken een gedreven winkelverkoper:

Ben je service gericht? Beschik je over een proactieve houding? Werk je graag samen en heb je affiniteit en kennis op het gebied van automatie, audiovisueel en telecom?

Solliciteer dan direct op deze functie >

Als verkoopmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en het helpen van de klanten bij het maken van de juiste keuze. Naast het adviseren over onze producten/diensten voer je ook werkzaamheden uit als het verwerken van de vracht, vul je de schappen aan en zorg je ervoor dat de winkel er piekfijn uit ziet en voer je kassawerkzaamheden uit.

We verwachten van jou dat je servicegericht bent, een proactieve houding hebt en jouw collega’s graag helpt, maar ook zelfstandig kunt werken.

Als verkoopmedewerker adviseer jij de klant de beste oplossing op het gebied van automotive, audiovisueel en telecom.

Wat vinden wij belangrijk en wat zoeken wij?

  • Ervaring in de automotive branche
  • Beschikbaar op koopavonden en in het weekend
  • Servicegericht
  • Proactiviteit
  • Affiniteit met: Automotive, Audiovisueel en Telecom

Ben jij klaar voor deze functie?

Bij AST is geen dag hetzelfde! Wij bieden een afwisselende baan in een groeiende organisatie. Een uitdagende functie in een team met enthousiaste collega’s. Ben jij de enthousiaste winkel verkoper die wij zoeken? Verras ons met je sollicitatie. Wie weet nodigen we je uit voor een kopje koffie (of thee).

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zijn initiatiefrijk, leergierig, doorzettingsvermogen, klantvriendelijk en doelgerichtheid eigenschappen die jij in jezelf herkent?

Ben jij een team-player die beschikt over een flexibele instelling EN Heb je ervaring in de automotive? Reageer dan nu

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een open en informele werksfeer
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
  • Een uitdagende en afwisselende baan
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan wij altijd voor open, of je nu korte of al langere tijd bij ons werkt