Dakdragers

Waar bestaat een dakdrager uit?

De dakdragers die wij bij AST verkopen bestaan vaak uit stangen en voeten, een kit en soms nog een extra adapter. Vaak is er voor je auto slechts één optie voor een mogelijke dakdrager. In de meeste gevallen kun je wel kiezen welke stangenset je wilt. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen of je een dakdrager wilt die het ook gemakkelijk maakt om fietsen en kajaks mee te nemen.

Op vrijwel iedere auto past tegenwoordig een dakdrager, ook als je auto geen open dakrailing heeft. Een dakdrager is een ideale accessoire wanneer je een dakkoffer hebt aangeschaft. Ook fietsendragers en een allesdragerrek kunnen tegenwoordig op een dakdrager.

Meer over dakkoffers

Thule

Bij AST verkopen wij dakdragers van het merk Thule. Deze dakdragers zijn modulair opgebouwd. Dat betekent dat je een aantal onderdelen kan hergebruiken wanneer je een andere auto gaat rijden. Zo hoef je niet elke keer een nieuwe dakdrager aan te schaffen. Daarnaast heb je bij de aanschaf van een dakdrager van Thule, vijf jaar garantie op je aankoop.

Welke dakdrager is geschikt voor mijn auto?

Om erachter te komen welke dakdrager het beste bij jouw auto past, adviseren wij je om langs een van onze vestigingen te komen. Ons getrainde personeel helpt je verder bij de keuze voor de ideale dakdrager.